Om os

Vi hjælper eksportvirksomheder med at vokse

Vi har set, at mange virksomheder har svært ved at komme ind i eksportmarkederne.

For mange virksomheder er det meget svært at komme ind på eksportmarkederne, og det er ofte på grund af en begrænset eller ufokuseret indsats.

Det er dyrt at ansætte en lokal eksportkonsulent, og det er ofte dyrt og vanskeligt at oprette møder i fremmede lande. Der kræves ofte særlige sprogkundskaber.

Sales on Tap er fokuseret på at hjælpe virksomheder med at vokse gennem en meget kraftig stigning i møder med kunder på eksportmarkederne.

Vores salgskonsulenter er erfarne i at booke møder og vil samarbejde med jeres salgsmedarbejdere med henblik på at få kvalificerede møder med de mest interessante kunder.

Vi bruger gennemprøvede processer og værktøjer til at sikre en høj kvalitet i arbejdet, og til at indsamle og lagre så mange data som muligt om potentielle kunder.
Nye projekter begynder med en periode, hvor salgskonsulenten uddannes i kundens produkt. Han/hun bliver dermed trænet i produktkendskab, FAQ, USP’er, konkurrenter, osv. -typisk viden, der er nødvendig for at repræsentere kundens produkt.

Vores kunder overfører relevante produktbrochurer, kontaktbreve, osv. så salgskonsulenten kan lære den bedste metode til at kommunikere med slutkunderne.

Det er vores filosofi, at varigheden af samarbejde med kunden vil strække sig over flere år, sådan at salgskonsulenten bliver en integreret del af klientens salgsteam med højt specialiseret produktkendskab.

Vores kunder vil opleve en høj vækst i antallet af møder, som kan gennemføres med interessante kunder på eksportmarkederne for en begrænset investering.

Som en del af vores ydelse giver vi også input til hvordan du kan automatisere og optimere dine salgsprocesser med moderne værktøjer såsom online-møder, screencasts, explainer videoer, webinars, osv.

Vores standard satser for en fuldtidskonsulent er kr. 10.000 – 15.000 pr. måned.

 

Vores proces

  • Tildeling af kontrakten, kald kan begynde inden for 1 uge
  • Kick-off møde, diskutere område, marked og mål
  • Målrette profil, definere hvem der er beslutningstageren
  • Script og salgsmateriale, forberede kaldscript og e-mail skabeloner
  • Produkttræning og test opkald
  • Start af kampagnen, 4-10 dage efter kick-off møde
  • Cold calling og e-mail marketing
  • Kundepleje, løbende pleje af kundeemner, indtil de er klar
  • Daglig rapportering og ugentlige statusmøder