Ny Sales on Tap kundecase

Sales on Tap kundecase: vi har arbejdet for en dansk virksomhed, der sælger planlægningssoftware til virksomheder i hele Europa.  Som en del af vores seneste arbejde for dem, har vores salgskonsulent haft stor succes med at arrangere møder med en række store virksomheder. (De fleste af dem er på Forbes 2000 Global og Fortune 500 listerne).

Over en 6-måneders periode er det lykkedes os at booke en række kvalitetsmøder med meget store organisationer, herunder eBay, EU Kommissionen, VINCI, Umicore, Besix, osv.

At komme igennem til en relevant beslutningstager inden for sådanne store organisationer, er ofte en skræmmende opgave. Det kræver enorm vedholdenhed, fremragende salgsevner, produktkendskab, og erfaring med kold kanvas – at nå den rette person – og skabe interesse. Det kræver desuden at man jævnligt følger op i flere måneder, eller taler med snesevis af mennesker, før man endelig er i kontakt med den rigtige beslutningstager.

Sales on Tap sørger for at tildele en dedikeret salgskonsulent til hver af vores klienter. Vores konsulenter forpligter sig til kun at arbejde på en enkelt kunde på et givet tidspunkt. Dette betyder at de bliver fuldt vidende om det produkt/service de repræsenterer, og tjener til at opbygge et godt forhold af gensidig ansvarlighed og tillid mellem kunde og konsulent. Vi mener også, at det er nøglen til at sikre den samlede høje kvalitet af det arbejde, vi udfører for vores kunder.

print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *