Eksport til Tyskland

Sales on Tap’s salgskonsulenter kan hjælpe dig med at booke møder på det tyske marked til en meget lav pris startende fra 10.000 kr pr. måned for en konsulent på fuld tid.

Vi kan hjælpe dig med at bestille møder med potentielle kunder og partnere i Tyskland, samt foretage markedsundersøgelser, udvikle kundelister, koordinere den bedste tilgang med dig, osv.

Hvis du bruger vores service, kan dit nuværende salgspersonale fokusere på udførelse af salgsmøder og vil ikke længere behøve at generere nye kundeemner og booke nye møder – som er meget tidskrævende arbejde. Sales on Tap’s salgskonsulent vil blive en del af din eksisterende salgsorganisation og håndterer den indledende del af salgsprocessen med opbygning af kundelister, finde kontaktpersoner, kvalificere kundeemner, booke møder, mv.

Du kan bruge tjenesten til at gå ind på nye markeder, som du for øjeblikket ikke har ressourcer til, at sikre, at dit salgspersonale altid har en løbende strøm af nye kvalificerede møder at udføre, afprøve nye markeder, forudbestille møder for arrangementer, konferencer og seminarer, etc., etc.

Det er meget billigere at engagere Sales on Tap til at udføre denne tjeneste i forhold til ansættelse af en fuldtids eksportkonsulent. Vi booker møderne på tysk, og du kan efterfølgende afholde mødet på tysk eller engelsk. Vores salgskonsulenter taler perfekt tysk.

print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *