Hvordan vi arbejder

Sales on Tap finder og ansætter dygtige salgskonsulenter til at udføre mødebooking. Dit firma kan leje en personlig salgskonsulent fra Sales on Tap. Han/hun vil tale og skrive perfekt engelsk, tysk, spansk, russisk eller fransk – og kan hjælpe med:

  • Markedsresearch: analysere mulighederne på bestemte markeder eller områder
  • Kundeanalyser: opbygge kvalificerede lister over potentielle kunder indenfor forudbestemte områder, herunder kontaktpersoner
  • Mødebooking: kontakte de rigtige personer på de ønskede virksomheder for at arrangere et møde. Du bestemmer, hvordan møderne skal kvalificeres.

Salgskonsulenten arbejder i tæt samarbejde med dine medarbejdere. Vi har processer for at sikre en høj kvalitet. Disse processer bliver tilpasset efter dine krav.

Salgskonsulenten er forbundet til en enkelt medarbejder på din side og sender en daglig statusrapport. Vi har typisk to statusmøder pr. uge for mere detaljeret rapportering. Salgskonsulenten indtaster alle kundeoplysninger i et CRM-system, som du vil få en månedlige eksport fra. Salgskonsulenten er under tilsyn af en erfaren sales professional fra Sales on Tap for at sikre en høj kvalitet.

print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *